top of page

2ο Φόρουµ για τη Στρατηγική της ΕΕ για την Μακροπεριφέρεια Αδριατικής-Ιονίου (EUSAIR)


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ελλάδα, µε την υποστήριξη του στρατηγικού έργου Facility Point του ∆ιακρατικού προγράµµατος ADRION, πραγματοποιούν το 2ο Φόρουµ για τη µακροπεριφερειακή Στρατηγική Αδριατικής-Ιονίου (EUSAIR) στα Ιωάννινα, στις 11 και 12 Μαΐου 2017.


Κύριο αντικείμενο της συζήτησης θα είναι η περαιτέρω πορεία και οι δράσεις για την αποτελεσµατική εφαρµογή της Στρατηγικής. Ιδιαίτερη έµφαση θα δοθεί στην Γαλάζια Ανάπτυξη (Blue Growth) και τις αλληλεπιδράσεις της µε τους άλλους πυλώνες της Στρατηγικής EUSAIR: την Ποιότητα Περιβάλλοντος, τον Αειφόρο [βιώσιµο] Τουρισµό και την Συνδεσιµότητα της Περιοχής.



Το Συνέδριο αποτελεί µια µεγάλη ευκαιρία δικτύωσης, όπου τα ενδιαφερόµενα µέρη θα συζητήσουν συγκεκριµένες προτάσεις, απόψεις και ιδέες για το πώς θα επιτευχθούν καλύτερα οι στόχοι της στρατηγικής EUSAIR.


Περισσότερες πληροφορίες για τη θεµατολογία του φόρουµ και τη διαδικασία εγγραφών των συµµετεχόντων θα γίνουν γνωστά στο προσεχές διάστηµα µε νεότερη ενηµέρωση από το Υπουργείο Οικονοµίας και Ανάπτυξης.



3 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page