top of page

Eπικείμενη Προκήρυξη της δράσης «Διμερής και Πολυμερής Ε&Τ Συνεργασία Ελλάδας-Κίνας»

Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο της δράσης «Διμερής και Πολυμερής Ε&Τ Συνεργασία Ελλάδας-Κίνας» πρόκειται να δημοσιευθεί στον ιστότοπο της ΓΓΕΤ έως το τέλος Ιανουαρίου και θα παραμείνει ανοικτή για υποβολή προτάσεων τουλάχιστον για 2 μήνες.

Η Δράση χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014–2020, με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συγκεκριμένα το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Βασικοί όροι/προϋποθέσεις της επικείμενης προκήρυξης:

  • Από ελληνικής πλευράς στις προτάσεις πρέπει να συμμετέχουν τουλάχιστον δύο συνεργαζόμενοι φορείς, και υποχρεωτικά ένας (1) οργανισμός έρευνας και διάδοσης γνώσεων και μία (1) επιχείρηση, συμπεριλαμβανομένου και του συντονιστή φορέα.

  • Η σύμπραξη με εταίρο από την κινεζική πλευρά είναι υποχρεωτική. Ο εταίρος θα υποβάλει την αντίστοιχη δική του πρόταση στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Επιστήμης και Τεχνολογίας της Κίνας (MOST) σύμφωνα με τους όρους της κινέζικης πλευράς.

  • Η συνολική Δημόσια Δαπάνη της δράσης ανέρχεται στο ποσό των δέκα εκατομμυρίων ευρώ

  • Ο προϋπολογισμός ανά έργο θα ανέρχεται στο ποσό των 400.000 ευρώ για την ελληνική πλευρά και η χρονική διάρκεια υλοποίησης των έργων θα είναι έως 3 έτη από την ημερομηνία έκδοσης της Απόφασης ένταξης του έργου.

Η Ependysis Business Consultants, με στελέχη που έχουν στο παρελθόν αξιολογήσει και όχι μόνο υποβάλλει επενδυτικές προτάσεις του ΕΣΠΑ, μπορεί να αναλάβει με επιτυχία την υποβολή, καθώς και την παρακολούθηση του επενδυτικού σας σχεδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα της εταιρείας: 2112155988 ή απευθυνθείτε μέσω email στο info@ependysis.eu

0 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page