top of page

Βραβείο «Η πιο ενεργός αδελφοποίηση πόλεων 2017» για τις Ευρωπαϊκές Πόλεις


Τo ίδρυµα "Lebendige Stadt", που βρίσκεται στη Γερμανία, απευθύνει πρόσκληση στις ευρωπαϊκές πόλεις προκειµένου να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για το βραβείο «Η πιο ενεργός αδελφοποίηση πόλεων».


Στόχος του ιδρύµατος είναι η βράβευση υποδειγµατικών αδελφοποιήσεων πόλεων ώστε αυτές να καταστούν βέλτιστα παραδείγµατα για τις άλλες πόλεις. Στο πλαίσιο αυτό, µέσω του βραβείου, αναζητώνται αδελφοποιήσεις πόλεων, οι οποίες έχουν να επιδείξουν επιτυχές έργο, αποδεικνύοντας την ενεργό σχέση τους.


Το έπαθλο ανέρχεται στο ποσό των 15.000 ευρώ, ενώ η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερόµενων πόλεων θα πρέπει να γίνει µέχρι την 31η Μαρτίου 2017.

Η αίτηση αποστέλλεται ταχυδρομικά στη διεύθυνση:

Stiftung "Lebendige Stadt"

Saseler Damm 39

22395 Hamburg

ή με email στη διεύθυνση: stiftungspreis@lebendige-stadt.de

Επισηµαίνεται ότι αίτηση θα πρέπει να υποβάλουν και οι δύο εταίροι µιας αδελφοποίησης.

Η αίτηση συµπληρώνεται στην αγγλική ή τη γερµανική γλώσσα.

Επιπλέον, οι ενδιαφερόµενοι δήµοι της χώρας παρακαλούνται, όπως κοινοποιήσουν ηλεκτρονικά το έντυπο της αίτησής τους και στην αρµόδια για τα θέµατα αδελφοποιήσεων πόλεων Επιτροπή του άρθ.4 παρ.2β του ν.3345/2005 στο e-mail: a.karvounis@ypes.gr.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε το εν λόγω βραβείο και το έντυπο του φακέλου της αίτησης µπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του ιδρύµατος.


3 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page