top of page

Νέο Πρόγραμμα Ενίσχυσης επιχειρήσεων που επλήγησαν από την Covid-19 στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας



Νέο πρόγραμμα στήριξης επιχειρήσεων που επλήγησαν από την Covid-19 στην Δυτική Ελλάδα, ύψους 20 εκατ. ευρώ από τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Η διαφορετικότητα του νέου προγράμματος σε σχέση με το προηγούμενο των 30 εκατ. ευρώ, που βρίσκεται σε φάση αξιολόγηση των αιτήσεων και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σύντομα, είναι ότι αυτό των 20 εκατ. ευρώ θα περιλαμβάνει όλους ανεξαιρέτως τους πληττόμενους Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας (ΚΑΔ) και θα στοχεύει στην ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, ελεύθερων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων. Οι δυνητικοί δικαιούχοι θα μπορούν να απασχολούν μέχρι και τρεις εργαζόμενους, χωρίς να ισχύει πριμοδότηση απασχόλησης.


«Με την νέα πρόσκληση ύψους 20 εκατ. ευρώ που θα απευθύνουμε στον επιχειρηματικό κόσμο της Δυτικής Ελλάδας, θα στοχεύσουμε ακριβώς στην ανακούφιση αυτών που δεν κατάφεραν να έχουν πρόσβαση στο πρώτο πρόγραμμα» δήλωσε ο Ν. Φαρμάκης μιλώντας στη «Σ» και τόνισε ότι το νέο πρόγραμμα θα απευθύνεται σε αυτούς που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας και δεν είναι άλλοι από την μικρή και πολύ μικρή επιχειρηματικότητα.


Και πρόσθεσε: «Είναι οι άνθρωποι που δεν στηρίζουν απλώς την οικονομία μας, αλλά και την ίδια την κοινωνική συνοχή. Με το νέο πρόγραμμα οι αυτοαπασχολούμενοι δεν θα αισθάνονται πλέον παραμελημένοι. Στο δίλλημα: Παίρνω θέση μέσα στην κρίση ή στέκομαι άπραγος πίσω από τις αρμοδιότητές μου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας επιλέγει την δράση. Επιλέγει να σταθεί δίπλα στον πολίτη και συγκεκριμένα δίπλα στον πιο αδύναμο.»





27 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page